Ze strony "Porozmawiajmy TV, zniknęły wszystkie sesje Leszka!
Czy możliwe jest, aby tu się pojawiły?
Wiele z nich było naprawdę interesujących.
dryf
.
Archiwum
- Agnieszka C
Re: Archiwum
Witaj dryf.
Stopniowo będe dodawała te materiały do naszego archiwum, jednak mam ograniczoną ilosc czasu i mimo pomocy Irenki wciaz mam jeszcze zaległe sesje do publikacji. Staramy się najpierw umieszczać te najświeższe, Jak będzie wolniejsza chwila to zamiescimy również te z archiwum.
Pozdrawiam serdecznie:)
Agnieszka C
Stopniowo będe dodawała te materiały do naszego archiwum, jednak mam ograniczoną ilosc czasu i mimo pomocy Irenki wciaz mam jeszcze zaległe sesje do publikacji. Staramy się najpierw umieszczać te najświeższe, Jak będzie wolniejsza chwila to zamiescimy również te z archiwum.
Pozdrawiam serdecznie:)
Agnieszka C
Witam cieplutko, a propos starszych sesji to są nadal dostępne na wrzucie i można odsłuchać, tylko dobrze jest najpierw poczekać na pauzie aż się cała załaduje bo inaczej przerywa, tak jest przynajmniej u mnie ![kwiatuszek :kwiatuszek](./images/smilies/kwiatuszek.gif)
![kwiatuszek :kwiatuszek](./images/smilies/kwiatuszek.gif)
Witam
Jeszcze raz o sesjach ze strony Porozmawiajmy.tv.
Wszystkie sesje Leszka, są dostępne w moich zbiorach na chomikuj.pl. Od początku ich gromadziłem, pomimo braku ich na Youtube. Mam wiele innych video o hipnozie, którą wykorzystuje się w różnych celach, także estradowych, ale używana przez Leszka jest rewelacją.
W moich zbiorach, archiwalnych brakuje często opisów (streszczeń) konkretnych sesji Leszka, które niestety zniknęły ze strony po jej blokadzie. Poza tym jest ok, no oczywiście bez wspaniałej grafiki, która jest w obecnych plikach z sesji.
A oto link do archiwalnych sesji: http://chomikuj.pl/isla2/FILMY+DOKUMENT ... Z+LESZKIEM
Miłego odsłuchania
Pozdrawiam wszystkich fanów skrywanych tajemnic.
Jeszcze raz o sesjach ze strony Porozmawiajmy.tv.
Wszystkie sesje Leszka, są dostępne w moich zbiorach na chomikuj.pl. Od początku ich gromadziłem, pomimo braku ich na Youtube. Mam wiele innych video o hipnozie, którą wykorzystuje się w różnych celach, także estradowych, ale używana przez Leszka jest rewelacją.
W moich zbiorach, archiwalnych brakuje często opisów (streszczeń) konkretnych sesji Leszka, które niestety zniknęły ze strony po jej blokadzie. Poza tym jest ok, no oczywiście bez wspaniałej grafiki, która jest w obecnych plikach z sesji.
A oto link do archiwalnych sesji: http://chomikuj.pl/isla2/FILMY+DOKUMENT ... Z+LESZKIEM
Miłego odsłuchania
Pozdrawiam wszystkich fanów skrywanych tajemnic.
![brawa :brawa](./images/smilies/brawa.gif)
![czas :czas](./images/smilies/w8.gif)
![Pomysł :idea:](./images/smilies/icon_idea.gif)
![Wykrzyknik :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)