Oczyszczanie organizmu
-
Drzewo Kryształowe
Re: Oczyszczanie organizmu
Od miesiąca stosuję moczenie nóg w zwykłej sodzie kuchennej + ewentualnie chlorek magnezu lub sól Kłodawską. Przez pierwszych kilka dni stosowania pojawiały się osady, które były najprawdopodobniej chemikaliami usuniętymi z ciała. Z czasem się woda wyklarowała ale i tak dalej moczę profilaktycznie, no i moczenie nóg jest bardzo przyjemne. Polecam każdemu. No i dla tych co posiadają wanny można moczyć całe ciało w wodzie z dodatkiem sody, choć słyszałem iż najlepiej jest moczyć się w ziołach, które rosną wokół nas - Leszek może potwierdzić.
-
Doswiadczenie
Re: Oczyszczanie organizmu
Apropo mocznia się w wannie. Kiedyś ułożyłem podobne połączenie - 0,5 kg soli kamiennej, 0,2 kg chlorku magnezu i 2 saszetki sody oczyszczonej. Wcierałem w wodzie za pomocą szczotki od stóp w kierunku serca - jak w automasażach ajurwedyjskich - baaaaardzo powoli.
Po tym wizualizowałem sobie siebie jak ściągam z siebie cały brud(w formie ubrania) przy ognisku - gdzieś na pięknej plaży
.
Wrzucałem go do niego i czekałem, aż cały spłonie. Ciekawe było to, że trochę potrwało zanim spłonął, wręcz musiałem przegrzebać jak w piecu
, żeby dobrze spalić. Wiatr, końcowo, rozdmuchał popiół. Wtedy wchodziłem do czyściutkiej wody, obmywałem resztki. Wysuszałem się na słońcu, które dodatkowo mnie doenergetyzowało.
Cała operacja trwała z pół godziny.
Wodę spuszczałem, spokojnie czekając, aż wszystko zleci i szybko zmywałem resztki z siebie lodowatą wodą.
Piękna medytacja. Najlepiej na mnie działała na wieczór, bo od razu zasypiałem jak niemowle i sny miałem z górnej PÓŁKI
Po tym wizualizowałem sobie siebie jak ściągam z siebie cały brud(w formie ubrania) przy ognisku - gdzieś na pięknej plaży
Wrzucałem go do niego i czekałem, aż cały spłonie. Ciekawe było to, że trochę potrwało zanim spłonął, wręcz musiałem przegrzebać jak w piecu
Cała operacja trwała z pół godziny.
Wodę spuszczałem, spokojnie czekając, aż wszystko zleci i szybko zmywałem resztki z siebie lodowatą wodą.
Piękna medytacja. Najlepiej na mnie działała na wieczór, bo od razu zasypiałem jak niemowle i sny miałem z górnej PÓŁKI
-
Doswiadczenie
Świadome podejście
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=W7Jujwk ... 9&index=47[/youtube]
W końcu normalne wytłumaczenie jak funkcjonuje ciało ludzkie
W końcu normalne wytłumaczenie jak funkcjonuje ciało ludzkie
Oczyszczanie organizmu
Witam Serdecznie.
Zabieram się do czyszczenia swoich "bebechów" (w tej chwili jestem po drugim czyszczeniu wątroby metodą Moritza). Niedawno kumpel podesłał mi link do filmów Leszka i natrafiłem na dwa filmy Oczyszczania organizmu gdzie Leszek w rozmowie z Aleksem przytacza pewne sposoby jak wyczyścić organizm. Film jest z wrzucony na YT 11 lat temu. Chciałem zapytać czy jakoś ta wiedza uległa aktualizacji? Słoneczności, Łukasz.
Zabieram się do czyszczenia swoich "bebechów" (w tej chwili jestem po drugim czyszczeniu wątroby metodą Moritza). Niedawno kumpel podesłał mi link do filmów Leszka i natrafiłem na dwa filmy Oczyszczania organizmu gdzie Leszek w rozmowie z Aleksem przytacza pewne sposoby jak wyczyścić organizm. Film jest z wrzucony na YT 11 lat temu. Chciałem zapytać czy jakoś ta wiedza uległa aktualizacji? Słoneczności, Łukasz.