https://www.youtube.com/watch?v=p0-aSMRdzSU
Chcę powiedzieć wam dzień dobry w tym dniu waszego czasu.
Przede wszystkim, raz jeszcze dziękujemy każdemu z Was za współtworzenie tej interakcji. Zawsze naszą pasją i przyjemnością jest interakcja z każdym z Was. Ta transmisja nosi tytuł;
„Przeszłość, Teraźniejszość i Przyszłość są w Was”.
I do tego przejdziemy za chwilę. Ale pozwólcie, że krótko podsumujemy koncepcję czasu. Przede wszystkim, od wielu lat mówicie o idei, że czas jest iluzją. I w tym sensie tak jest. Nie jest, jak to się mówi, prawdziwy, ale jest prawdziwy jako doświadczenie. I tworzycie go swoją świadomością w bardzo specyficzny sposób.
Jak wielu z Was zaczyna sobie uświadamiać, istnieje nieskończona liczba prawdopodobnych rzeczywistości, które w pewnym sensie nakładają się na siebie jednocześnie, jednocześnie współistniejąc z tym, co uważacie za swoją rzeczywistość. Chodzi o to, że czas jest efektem ubocznym, powstającym w wyniku przesuwania punktu skupienia świadomości poprzez różne równoległe struktury rzeczywistości, dosłownie miliardy razy na sekundę. To tak, jakby projektor filmowy był Twoją świadomością skupiającą się na różnych klatkach na tak zwanym „pasie filmowym rzeczywistości”.
Iluminując klatka po klatce, klatka po klatce, tworzysz te iluzje, te projekcje czasu, przestrzeni, ruchu i zmiany. Każda klatka sama w sobie nie ma ruchu, nie ma doświadczenia. Musisz więc stworzyć idee ciągłości „klatka po klatce”, liniowo, aby stworzyć te idee, te projekcje, tę holograficzną strukturę, którą nazywasz rzeczywistością fizyczną, przestrzenią, czasem.
Ideą stworzenia tego jest zapewnienie Ci szczególnego doświadczenia, które pozwoli Ci zapomnieć, że jesteś istotą wyższą, a następnie przejść przez proces przypominania sobie, że jesteś istotą wyższą, ale z nowego punktu widzenia, nowego odkrycia, nowej perspektywy siebie. W ten sposób rozszerza się kreacja. Widzisz bowiem, że struktura istnienia nigdy się nie zmienia. Co się zmienia? To, co rozszerza kreację, to Twoja relacja z odbiciem Twojej perspektywy i Twoim doświadczeniem tej struktury, która nigdy się nie zmienia.
Tworząc te różne perspektywy, te różne punkty widzenia tej samej struktury, nadal rozszerzasz kreację i wszystko, co istnieje, może doświadczać siebie na wszystkie możliwe sposoby, poprzez każdy z Twoich unikalnych punktów widzenia, będących odbiciem wszystkiego, co istnieje.
Ale teraz chodzi o to, że przez wiele tysiącleci radziłeś sobie z tą koncepcją czasu w określony sposób. Ale teraz nadszedł czas, aby zacząć traktować czas inaczej. Przede wszystkim poprzez świadomość i zrozumienie, że to Twoja projekcja, że jest to efekt uboczny Twojej świadomości, przesuwającej się miliardy razy na sekundę. Produkt tej wiedzy, produkt uświadomienia sobie, że już tak szybko się przesuwasz, tworzy to wrażenie, które nazywasz przyspieszeniem. Nie chodzi o to, że faktycznie przyspieszasz lub przesuwasz się szybciej niż zawsze się przesuwałeś. Chodzi o to, że stając się bardziej świadomym tempa przesunięcia, doświadczasz go jako odbicia w swojej fizycznej rzeczywistości coraz bardziej i bardziej. I wydaje się, że Twoja rzeczywistość faktycznie przyspiesza. To rozszerza Twoje zmysły, dzięki czemu możesz widzieć więcej, czuć więcej, być w kontakcie z większą ilością rzeczy z szerszej perspektywy, z wyższego punktu widzenia.
Pozwala Ci to doświadczać rzeczywistości fizycznej jako bardziej elastycznej, bardziej plastycznej, gdzie możesz częściej doświadczać takich rzeczy jak synchroniczność i innych rodzajów efektów ubocznych przestrzeni i czasu, które pozwalają Ci wiedzieć, że to Twoja projekcja, że to Twoje dzieło i możesz zacząć mieć bardziej świadomą świadomość, jak wykorzystać to artystycznie dla swojej korzyści.
Idea, którą teraz zatytułowaliśmy, polega na tym, że przez długi czas byłeś zakotwiczony w tej koncepcji przeszłości tworzącej Twoją teraźniejszość. I jak wielokrotnie mówiliśmy, to nieprawda. Może to być opis rodzaju doświadczenia, którego doświadczasz, ale istnieje duża różnica między opisem doświadczenia z Twojego punktu widzenia czasoprzestrzeni a opisem faktycznego mechanizmu, leżącego u podstaw tego doświadczenia. Bardzo często są to dwie zupełnie różne rzeczy.
Zatem idea, której doświadczasz w czasoprzestrzeni, polega na tym, że Twoja przeszłość generuje Twoją teraźniejszość. W rzeczywistości Twoja teraźniejszość generuje Twoją przeszłość, ponieważ istnieje tylko teraz. Istnieje tylko tutaj, to jedyne miejsce, w którym istniejesz, to jedyne miejsce, z którego tworzysz.
Dlatego, kiedy definiujesz, kim i czym jesteś w tym obecnym doświadczeniu siebie, zmieniając się dosłownie w inną osobę w każdej chwili i mówię to dosłownie, to nie jest metafora. W każdej chwili, każda zmiana, całkowita i całkowita zmiana. Jesteś inną osobą dosłownie na innej wersji Ziemi, dosłownie w innym multiwersum, dosłownie. Dlatego za każdym razem, gdy zmieniasz siebie w jakimkolwiek stopniu lub w jakikolwiek sposób, jesteś naprawdę nową osobą.
Zatem, analizując ideę ram czasoprzestrzeni, aby nadać jej logiczny sens, jak mówisz, musisz mieć liniowo rzecz biorąc nową przeszłość, która determinuje, jak stałeś się osobą, którą jesteś teraz w teraźniejszości. To jest inne, zatem za każdym razem, gdy stajesz się inną osobą, ta inna osoba ma nową przeszłość. Teraz ta idea może się nie wydawać taka, możesz pomyśleć, pamiętam, że byłem tym i pamiętam, że byłem tamtym i to wydaje się niezmienne. Ale chodzi o to, że tak naprawdę nie wiesz, czy się zmieniło, czy nie. Ponieważ kiedy stajesz się nową osobą i tworzysz nową przeszłość, z twojej obecnej perspektywy będzie się wydawać, że zawsze ją miałeś, ponieważ to jedyna przeszłość, która ma sens dla osoby, którą jesteś teraz.
Nie wiesz, ile przeszłości mogłeś mieć w tym życiu, które nazywasz jednym wcieleniem. Chodzi o to, że twoja historia stale się dynamicznie zmienia. Kiedy zrozumiesz, jak to działa, kiedy zrozumiesz, że to opis rzeczywistego, ukrytego mechanizmu, wtedy niezależnie od tego, jak wygląda to doświadczenie, zaczniesz zdawać sobie sprawę, że zmieniasz swoją przeszłość. W każdej chwili, w której zmieniasz siebie, niezależnie od stopnia definicji. A to oznacza, że możesz naprawdę doświadczać tego, czego chcesz, uwalniając się od wyobrażenia o czymkolwiek z przeszłości, co kontroluje cię w teraźniejszości, a tak nie jest. Po prostu tworzysz iluzję ciągłości, która w teraźniejszości odtwarza ideę tak zwanego wspomnienia, ale wspomnienie to nie dotyczy przeszłości.
Odtwarzasz to wspomnienie w teraźniejszości, jako część definicji swojego obecnego ja. Jeśli więc przerwiesz ciągłość i przestaniesz definiować siebie w ten sposób, w rzeczywistości doświadczysz skutków posiadania innej przeszłości, ponieważ pokaże ci to, że masz zupełnie inną teraźniejszość, która nie ma nic wspólnego z tym, jaka była przeszłość dla tej drugiej osoby, która już nie jest tobą. Czy to ma jakiś sens?
Rozumiemy, że czasami te wyższe wymiarowe koncepcje mogą wydawać się trochę trudne, trochę mylące, ale nie martw się, przyzwyczaisz się. Chodzi o to, że zaczynasz myśleć wielowymiarowo. I dlatego dzielimy się z tobą wielowymiarowymi perspektywami, ponieważ rozciąga to twoją zdolność do prawdziwego doświadczania siebie jako istoty wielowymiarowej, którą jesteś. Pamiętaj, proszę, że chodzi o to, że twoje wyższe ja jest twoim naturalnym stanem. Nie jesteś tak naprawdę naturalnie fizycznymi osobami. Jesteś większymi, niefizycznymi bytami, niefizyczną świadomością.
Tak naprawdę nigdy nie opuszczasz tego, co nazwiemy sferą duchową. Nigdy jej nie opuściłeś. Jesteś tam teraz, śniąc, że cię nie ma. To właśnie jest fizyczna rzeczywistość. Sen, który masz w duchu, że już nie jesteś w duchu. Kiedy więc budzisz się z fizycznego snu, mówisz, och, to był tylko sen. To jest to, kim naprawdę jestem.
Podobnie jest, gdy jesteś fizycznie i budzisz się ze snu. Niezależnie od tego, jak realistyczny wydawał się sen w czasie snu, budzisz się i mówisz, och, to był tylko sen. Bardzo realistyczny sen, ale to był tylko sen i to jest to, kim naprawdę jestem. To samo stanie się, gdy przejdziesz do stanu duchowego. Och, to był tylko sen. To jest to, kim naprawdę jestem. Ale mogę się uczyć z tego snu, czego się tam nauczyłem? Co mi się śniło, że muszę wiedzieć? To właśnie zrobisz.
Ale kontynuując temat nowego sposobu wykorzystania przestrzeni i czasu w tym nowym rozumieniu, jak mówiliśmy od dawna, zakotwiczyłeś się w tej koncepcji przeszłości. Ale teraz, gdy przechodzisz i zaczynasz żyć bardziej teraźniejszością, zaczynasz zdawać sobie sprawę, że masz swobodę wyboru, skąd tak naprawdę pochodzi ten tak zwany wpływ. Jeśli chcesz stworzyć te koncepcje ciągłości i bycia pod wpływem czegoś, możesz zmienić ideę bycia pod wpływem z tak zwanej przeszłości na zaczynanie bycia pod wpływem tak zwanego przyszłego ja. Ponieważ nawet w tym życiu masz przyszłe ja, w każdej chwili jesteś tutaj, teraz jesteś tutaj, teraz jesteś tutaj, ale to tutaj było przyszłością tego pierwszego, teraz jesteś tutaj. Chodzi więc o to, że w każdej chwili, gdy zmieniasz się miliardy razy na sekundę, możesz zacząć przesuwać swoją uwagę do przodu, że tak powiem. Nadal żyjąc w teraźniejszości, ale rozumiejąc, że teraz czerpiesz informacje, energię i doświadczenie. Już nie tyle z przeszłości, chyba że ci to służy, co teraz z przyszłego ciebie, który cię popycha i zachęca do pójścia naprzód i naprzód, do twojego wyższego ja, do ja, którym wolisz być.
A gdy ta zmiana nastąpi i gdy ta uwaga się przesunie, zaczniesz odczuwać więcej komunikacji z wyższym umysłem, większą synchronizację w swoim życiu, ponieważ wiesz, że przyszłe ja lub to, co uważasz za przyszłe ja, żyje w ten sposób. I tak, gdy to staje się dla ciebie bardziej realne, gdy ty w przyszłości stajesz się bardziej realny dla siebie w teraźniejszości, tak samo jak ty w tak zwanej przeszłości byłeś dla ciebie realny przez tak długi czas, gdy przeniesiesz uwagę na przyszłego siebie i to stanie się bardziej realne, zyskasz głębszy wgląd. Będziesz w stanie być i odzwierciedlać te wersje siebie coraz łatwiej, coraz bardziej bez wysiłku i zaczniesz żyć życiem w teraźniejszości, tym, co uważasz za przyszłość. Czy to ma jakiś sens?
Więc zmieniasz teraz swoją uwagę, ponieważ, jak mawiamy, tak zwana przeszłość, teraźniejszość i przyszłość istnieją w tobie. Nie ma niczego poza tobą. To odbicie, tak jak lustro w twojej rzeczywistości. Jeśli patrzysz w lustro i widzisz swoje marsowe odbicie, nie podchodzisz do lustra i nie krzyczysz, żeby je zmieniło. Jedynym sposobem, aby lustro mogło się do ciebie uśmiechnąć, jest to, że ty pierwszy się uśmiechniesz.
Jeśli czekasz, aż zewnętrzna rzeczywistość się zmieni, aby coś zmienić w twoim życiu, będziesz czekać wiecznie. Ale kiedy decydujesz się na zmianę, niezależnie od tego, co dzieje się wokół ciebie w odbiciu, to jest to dowód prawdziwej zmiany, ponieważ nie uzależniasz swojej zmiany od tego, co dzieje się w zewnętrznym odbiciu. Mówisz, że to tak naprawdę nie ma dla mnie znaczenia, ponieważ wiem, że mogę pozwolić, aby wszystko służyło mi w pozytywny sposób. Nie opieram swojego stanu bycia na staromodnych, przestarzałych znaczeniach, jakie inni nadali temu, co dzieje się w tej rzeczywistości. Mogę decydować, co to oznacza. Mogę decydować, jakie definicje działają dla mnie, ponieważ jestem swoją własną rzeczywistością. Jestem swoim własnym, unikalnym punktem widzenia i mogę mówić, co się dzieje.
Chodzi więc o to, abyś zaczął rozluźniać stare definicje i w dowolnym momencie zdał sobie sprawę, jakie definicje stosujesz do rzeczy, które dla ciebie nie działają, i zaczął stosować definicje, które działają, ponieważ, jak doświadczyłeś, istnienie będzie cię wspierać niezależnie od tego, co wybierzesz. Tak naprawdę to ci nie zaprzecza. Nie może, tak samo jak lustro nie może ci zaprzeczyć, niezależnie od twojego wyrazu twarzy. Musi ci oddać to, co dajesz. Po prostu tak jest skonstruowane. Więc jeśli wspierało cię, gdy się marszczyłeś i dało ci negatywną synchroniczność, dlaczego nie miałoby cię wspierać, gdy zdecydujesz się uśmiechnąć i uzyskać pozytywną synchroniczność? Nie będzie ci zaprzeczać. Absolutnie nie będzie, ponieważ czeka, aż określisz, kim jesteś, jaki stan bytu preferujesz, aby mogło to ci odzwierciedlić.
Nie obchodzi go, co wybierzesz, ponieważ jest bezwarunkowo wspierające. To właśnie oznacza bezwarunkowość. Jesteś tak bezwarunkowo wspierany, że możesz nawet wierzyć, że nie jesteś bezwarunkowo wspierany. Tak bezwarunkowo jesteś wspierany. Więc jeśli potrafisz uwierzyć, że nie jesteś bezwarunkowo wspierany, nie będziesz zaprzeczał, gdy zaczniesz wierzyć, że jesteś bezwarunkowo wspierany. Po prostu masz kontrolę. Pozwól sobie zatem poświęcić czas na eksplorację idei bliższego połączenia się z twoim przyszłym ja w tym życiu, wiedząc, że twoje przyszłe ja doświadcza jednocześnie rzeczy, których wolisz doświadczać w swoim życiu teraz, w teraźniejszości.
Abyś mógł działać bardziej jak ta wersja ciebie i stać się bardziej jak ta wersja ciebie w nowej obecności, która pojawia się, gdy przepuszczasz światło swojego projektora przez ramy teraźniejszości, i działając pod wpływem swojej pasji, pozostając w swoim centrum, pozostając w pozytywnym stanie i czerpiąc korzyści z wszystkiego, co się dzieje, nawigujesz przez wszystkie ramki, które są coraz bardziej i bardziej charakterystyczne i odzwierciedlają ta rzeczywistość, którą jak twierdzisz wolisz doświadczać ponieważ to ty ją tworzysz w sobie, to nie pochodzi z zewnątrz. To pochodzi z twojego wnętrza. Ostatnią bardzo ważną rzeczą jest to, by pamiętać że nie ma znaczenia co się dzieje. Ważne jest co zrobisz z tym co się dzieje. To właśnie robi różnicę w twojej rzeczywistości. To robi całą różnicę na świecie. Czy to ma sens?
Dziękuję za umożliwienie nam podzielenia się tym pomysłem. Pozwól mu wniknąć w swoim własnym, dobrym czasie. Uczyń je swoim. Używaj go jak chcesz i baw się nim. Pamiętaj, pierwszym krokiem do oświecenia jest rozluźnienie się. Nie traktuj rzeczy zbyt poważnie. Baw się dobrze. To proces. Życie jest procesem, ale może być energetyzujące, ekscytujące, ekstatyczne, synchroniczne, jeśli mu na to pozwolisz.
Każdy z was ma prąd w oceanie stworzenia, który jest dla niego unikalny. Płynięcie z prądem oznacza, że pozwalasz sobie wiedzieć, że prąd wie, dokąd musisz płynąć. Płyń z tym prądem. Nie opieraj się. Nie płyń pod prąd. Chyba, że oczywiście lubisz ból.
Chodzi o to, aby wiedzieć, że poddanie się nie oznacza oddania kontroli. Poddanie się to poddanie się kontroli, która jest już wrodzona w tobie. Pozwól jej wyrazić się poprzez synchronizację, poprzez wyobraźnię, poprzez bycie tu i teraz, co jest wszystkim, co istnieje. W zamian za dar, którego doświadczamy w każdym z was. Pytam was teraz, w jaki sposób możemy wam służyć? Proszę, zacznijcie od pytań i dialogu, jeśli chcecie.
Podzieliliśmy UFO na społeczność ufologiczną, jak sądzę. Tak wiele osób wierzy, że porwania się zdarzają. Wiele osób wierzy, że nie. Czy możecie mi wyjaśnić, czy porwania się zdarzają i czy są one złowrogie? Czym jest zainteresowanie istotami ludzkimi?
Dobrze, to długa historia. Do nich dochodzi. Nie są one złowrogie, choć mogą nie zawierać komponentu emocjonalnego, którego większość ludzi potrzebuje dla komfortu. Analogia może być prosta, jeśli wiesz, że dziecko potrzebuje wizyty u lekarza, ale się boi, ale wiesz, że to dla jego dobra, to i tak zostanie zabrane, niezależnie od tego, jak się czuje.
Chodzi o to, aby zrozumieć, że dzieje się coś bardzo ważnego. Dotyczy to ludzkości i ludzkości z równoległej rzeczywistości. Istoty, o których mówisz ogólnie, a które są najczęściej kojarzone z tak zwanymi zjawiskami zatrzymania, porwania lub kontaktu. Chodzi o to, że są zmutowanymi ludźmi z równoległej wersji Ziemi. Zniszczyli swoją wersję Ziemi. Musieli zmutować się, aby móc się rozwijać do pewnego punktu, ale wykorzystali swoją zaawansowaną technologię, aby przenieść się do równoległych rzeczywistości, takich jak twoja, gdzie znaleźliby żywotne ludzkie DNA, które pozwoliłoby im na podtrzymanie swojej cywilizacji, ponieważ zniszczenie ich świata spowodowało, że nie mogli się rozmnażać i wymierali.
Prawda, z powodu mutacji wydają ci się pozaziemscy. Ale nie są. Są po prostu ludźmi z innej równoległej wersji Ziemi, którzy przybyli na twoją wersję Ziemi i inne wersje Ziemi, aby zebrać ludzkie DNA i stworzyć hybrydowe gatunki, takie jak moja własna cywilizacja, aby podtrzymać swoją kulturę i przetrwać w zamian za dar, który im dałeś i nam za nasze istnienie. Pomagamy wam, dostarczając wam informacji, które w idealnym przypadku zapobiegłyby zejściu waszej kultury na tę samą destrukcyjną ścieżkę, którą podążyła ich kultura, abyście nie musieli doświadczyć tego samego, co oni. To jest krótka wersja historii.
To dużo. A zatem, porwania nadal mają miejsce?
Nie tak wiele, choć niektóre nadal trwają, ale ten plan wszedł w inną fazę aklamacji. Więc teraz hybrydy, które zostały stworzone, są tymczasowo od czasu do czasu sprowadzane na Ziemię w tajemnicy, gdzie mogą uczyć się, na czym polega ludzkie społeczeństwo, aby mogły nauczyć się adaptacji, ponieważ w końcu zamieszkają wśród was, kiedy będziecie na to gotowi, a oni będą gotowi. Ale na razie są szkoleni, aby zrozumieć różnicę między waszym ludzkim społeczeństwem, a ich społeczeństwem. Są teraz wychowywani głównie na statkach. Ale wielu ludzi w tym, co nazywacie snem lub jawą, jest zabieranych na pokład statków, fizycznie lub zmienionych w fizycznej rzeczywistości, która jest nieco odmienna od waszej. Aby uczyć dzieci, instruować dzieci, pozwolić im uczyć się interakcji, aby uczyć je ziemskich zwyczajów, tak jak uczą tych ludzi zwyczajów dzieci hybryd, które ostatecznie zamieszkają pośród was. To wszystko jest częścią planu ewolucji ludzkości w to, co nazywamy szóstą rasą hybrydową.
Jesteśmy trzecią rasą hybrydową. Przed nami są dwie, a po nas dwie, tworząc pięć ras hybrydowych. Ludzkość na Ziemi ewoluuje w szóstą rasę hybrydową w ramach swojej naturalnej ewolucji. Swojej naturalnej zdolności do podnoszenia częstotliwości, wibracji i stania się częścią galaktycznej rodziny na dobre.
Ale czy mamy wystarczająco dużo czasu? Bo, naprawdę zniszczyliśmy tę planetę! Popełniliśmy wiele błędów i zastanawiam się, czy przejście między czwartą, piątą a szóstą rasą będzie gwałtowne?
Jest coś, co musimy wam wyjaśnić na temat idei czasu i idei Ziemi, której teraz doświadczacie. Wielu ludzi uważa, że zmieniacie planetę, na której żyjecie. Nie zmieniacie. Planeta, na której jesteś, nigdy się nie zmienia. Zmieniasz siebie, swoją częstotliwość i przechodzisz do innej, równoległej wersji Ziemi, która jest już bardziej reprezentatywna i odzwierciedla zmianę częstotliwości, którą w sobie zaszłaś. Robisz to nieustannie, nawet o tym nie wiedząc. Przesuwamy się teraz miliardy, dosłownie miliardy razy na sekundę.
To, co naukowcy na twojej planecie nazywają ideą czasu deski, to tak zwane tykanie zegara fizycznej rzeczywistości. Przesuwasz się 10 do 43-ciej potęgi co sekundę, do różnych równoległych wersji Ziemi, ale robisz to tak płynnie, że myślisz, że jesteś na tej samej Ziemi, na której byłeś przed chwilą. Nie jesteś.
Chodzi więc o to, aby nawigować przez te przesunięcia poprzez podnoszenie swojej częstotliwości, poprzez poszerzanie swojej świadomości, tak abyś stale przesuwał się w kierunku coraz większej liczby wersji Ziemi, które są bardziej podobne do wersji, których wolisz doświadczać. Nie wszyscy na twojej planecie to zrobią. Niektórzy z nich przejdą do wersji alternatywnych. W tej chwili nadal możecie się wzajemnie postrzegać, ponieważ nadal macie zdolność i wolną wolę, by wybierać spośród wszystkich różnych ścieżek, które wybierają ludzie na waszej planecie pozytywnych, negatywnych, neutralnych i tak dalej.
Ale ostatecznie, w miarę jak będziecie wybierać w kierunku swoich preferencji, w nadchodzących latach nie będziecie już w stanie postrzegać ludzi, którzy wybrali diametralnie przeciwne ścieżki lub takie, które po prostu nie są już wibracyjnie kompatybilne z waszymi preferencjami. A jedynym światem, którego doświadczycie, będzie świat, w którym będziecie mogli doświadczyć tylko wibracji podobnych do waszych.
I wibracje podobne do innych ścieżek będą mogli doświadczyć oni. Ale nigdy więcej nie spotkacie się w rzeczywistości fizycznej w ten sposób. Spotkacie się duchowo, ale nie w rzeczywistości fizycznej, ponieważ wybraliście różne wersje równoległych rzeczywistości, by rozegrać ziemską grę. Zatem, aby bardziej szczegółowo odnieść się do waszej idei, tak jest czas dla tych, którzy zdecydują się podjąć działania, działania fizyczne na waszej planecie, które będą reprezentatywne dla rodzaju świata, który wybieracie i który wolicie doświadczać. Podejmowanie tych działań ma zatem ogromne znaczenie, aby pokazać poprzez działania fizyczne, które są językiem rzeczywistości fizycznej, jaki świat chcemy zmieniać coraz bardziej i bardziej.
A zatem zawsze jest wystarczająco dużo czasu, jeśli ci ludzie podejmujący te działania podejmą je, gdy naprawdę będą do tego skłonni. Będą mieli wtedy wystarczająco dużo czasu, ponieważ stworzą czas w nowym świecie. Stworzą scenariusz zmian, który przyniesie ze sobą wystarczająco dużo czasu.
Ci, którzy nie zdecydują się podjąć tych działań, wyczerpią postrzegane pojęcie czasu i doświadczą możliwych zniszczeń podobnych do tych, których doświadczyli szarzy przed mutacją.
Dobrze. Więc nadchodzi pierwszy kontakt?
Pierwszy kontakt ma miejsce, dlatego rozmawiasz z nami.
Och, to dzieje się właśnie teraz. Mam na myśli pierwszy kontakt na masową skalę, gdzie cała ludzkość zostanie uświadomiona, że istnieje dodatkowa.
Cała ludzkość, która przechodzi na wersję Ziemi otwartą na ideę kontaktu. Ci, którzy się tam nie przeniosą, nie doświadczą tego. Kiedy to nastąpi dla tych ludzi? Najwyższe prawdopodobieństwo, jakie odczuwamy w zbiorowej energii w tym momencie, to możliwość wystąpienia dużego kontaktu gdzieś pod koniec Waszego roku 2026, lub na początku Waszego roku 2027. Nie oznacza to, że otwarty kontakt nastąpi wszędzie jednocześnie. Ale wyczuwamy w Waszej energii, że na Waszej planecie zaistnieją pewne okoliczności i sytuacje, które spowodują konieczność wystąpienia jakiejś formy kontaktu mniej więcej w tym czasie i będą stosunkowo widoczne dla większości ludzi na Waszej planecie.
To zmieni nastawienie Waszego świata na tyle, że ci, którzy zdecydują się przyspieszyć w bardziej pozytywnym kierunku idei bardziej otwartego kontaktu, będą mogli to zrobić. A inni będą mogli sami zdecydować, co chcą zrobić w związku z tym wydarzeniem.
Wiele osób obejrzy ten wywiad i wiele osób będzie chciało wiedzieć, co mogą zrobić, aby móc ewoluować razem z nami i stać się częścią tej wspólnoty w 2026 roku?
W tym miejscu przekazujemy Wam informacje, które nazywamy formułą, instrukcją obsługi lub kosmicznym kompasem. Ponieważ jest to dosłownie skrócony opis, uproszczony opis tego, jak rzeczywistość fizyczna jest kreowana przez Waszą świadomość. A świadoma znajomość tego jest jak postępowanie zgodnie z instrukcją obsługi, która pozwoli Wam na bardziej świadomą kontrolę nad kierunkiem, w którym się poruszacie. Formuła, jak mówicie, w skrócie, choć nie jesteśmy do końca pewni, dlaczego zawsze upychacie te rzeczy w pigułce jest po pierwsze, aby działać zgodnie ze swoją najwyższą pasją w każdej chwili, kiedy tylko możecie. Po drugie, działajcie zgodnie z nią tak długo, jak możecie, najlepiej, jak potraficie, aż nie będziecie mogli dalej działać, a wtedy rozejrzyjcie się za kolejną rzeczą, którą jesteście w stanie zrobić, która reprezentuje najwyższą formę ekscytacji lub pasji w Waszym życiu. Po trzecie, działać pod wpływem pasji, nie przyjmując absolutnie żadnych założeń ani nie nalegając na to, jak powinien wyglądać wynik, ponieważ prawda jest taka, że nie masz pojęcia, jak powinien wyglądać idealny rezultat. Po czwarte, pozostań w pozytywnym stanie, niezależnie od tego, co się manifestuje, nawet jeśli jest to coś, czego nie preferujesz. Ponieważ jeśli pozostaniesz w pozytywnym stanie, zawsze będziesz w stanie wykorzystać to, co się manifestuje, nawet jeśli nie jest to coś, co preferujesz, dla własnej korzyści. Ponieważ pozostawanie w pozytywnym stanie pozwoli Ci dostrzec i zainspirować się tym, co się wydarzyło, w sposób, który poprowadzi Cię w pozytywnym kierunku. Po piąte, wreszcie, przeanalizuj swoje systemy przekonań i porzuć te negatywne, oparte na strachu oraz definicje, które do Ciebie nie pasują, ponieważ jesteś twórcą swojej rzeczywistości. Dlaczego ważne jest, aby działać pod wpływem swojej pasji? Wiele osób wypowiadało takie zdanie w Twojej rzeczywistości, ale niewielu wyjaśniło, dlaczego to działa i dlaczego jest to ważne. Ludzie na Twojej planecie mówią, tak podążaj za swoimi marzeniami, działaj pod wpływem szczęścia, podążaj za swoją pasją.
Ale dlaczego? To działa w ten sposób. Masz umysł fizyczny jako istotę fizyczną, ale masz również niefizyczny umysł wyższy jako ducha. Te dwie rzeczy istnieją jednocześnie. W rzeczywistości duch jest Twoim naturalnym stanem. Ta fizyczna rzeczywistość jest w pewnym sensie tylko snem, który śni Twój duch. Tak więc, kiedy rozdzielasz ideę swojej świadomości na niefizyczny umysł wyższy, czyli o wyższej częstotliwości i umysł fizyczny o nieco niższej częstotliwości, potrzebujesz umysłu wyższego, aby Cię prowadził. To tak, jakby ktoś stał na szczycie góry i prowadził Cię przez dolinę. Widzi, jakie są pułapki i może Ci powiedzieć, skręć w lewo, skręć w prawo, nie idź tam, bo wpadniesz w dziurę. Umysł fizyczny musi zwracać na to uwagę, aby być właściwie prowadzonym, ale umysł fizyczny ma wolną wolę i może zignorować to przewodnictwo, jeśli tak zdecyduje, zazwyczaj na swoją niekorzyść. Chodzi jednak o to, że umysł wyższy komunikuje się za pomocą energii. Nie używa słów. Może używać obrazów, wyobrażeń i energii.
Sposób, w jaki ciało fizyczne i umysł fizyczny interpretują wiadomość od wyższego umysłu, która dociera do Ciebie w formie energii, odbywa się poprzez doznanie, które nazywasz pasją, ekscytacją, kreatywnością, miłością. Kiedy więc działasz pod wpływem swojej najwyższej pasji w okolicznościach, sytuacjach i możliwościach, które pojawiają się przed Tobą synchronicznie w życiu i które zawierają więcej ekscytacji niż jakakolwiek inna opcja w danym momencie, tak naprawdę zwracasz uwagę na wyższy umysł, który mówi, że to Ty. To kolejny krok na Twojej drodze. To jest przewodnictwo, o które prosisz. To Twój znak.
A zatem, kiedy działasz pod wpływem tego, odpowiadasz wyższemu umysłowi, mówiąc, dobrze usłyszałem Cię. Jestem gotów zrozumieć, to jest przewodnictwo, które mi dajesz. I kiedy to robisz i jesteś gotów działać, ponieważ, powtórzę, działanie jest językiem fizycznej rzeczywistości. Nie słowa, nie myśli, ale czyny. Kiedy jesteś gotów działać pod wpływem tej pasji, powiedziałeś wyższemu umysłowi, że jesteś gotów go słuchać, a wyższy umysł może wtedy wysyłać Ci więcej okazji, które zawierają pasję, ekscytację i kreatywność, abyś mógł działać. Ale jeśli nie jesteś gotów działać zgodnie z tym, co wyższy umysł już Ci wysłał, dlaczego miałby Ci wysyłać więcej ekscytujących możliwości, ponieważ nie zamierzasz na nie działać.
Musisz więc rozpocząć grę i dialog, ufając, że to wskazówki pochodzące od Twojego wyższego umysłu, które dokładnie powiedzą Ci, jaki będzie następny krok w Twoim życiu. Rozumiemy, że dla wielu ludzi może to być mylące i trudne, ponieważ może się wydawać, że to, co Cię ekscytuje, nie ma absolutnie nic wspólnego z rzeczami, które mogą Cię wspierać w życiu, ani z tym, co robiłeś przed chwilą. Ale to ekscytacja jest nicią łączącą, która pozwala Ci wiedzieć, że jest połączona. Nawet jeśli Twój fizyczny umysł nie potrafi pojąć, jak jest połączona, musisz zaufać, że ścieżka ekscytacji jest nicią, którą należy podążać. To jest prawdziwa ścieżka dla Ciebie i reprezentuje prawdziwą, rdzenną wibrację Twojego bytu.
I pamiętaj, że to nie jest filozofia. To dosłownie opis, jak instrukcja obsługi, jak rzeczywistość jest tworzona jako doświadczenie w rzeczywistości fizycznej. Chodzi o to, że jeśli masz instrukcję obsługi do zbudowania maszyny, to postępuje się zgodnie z nią. Jeśli nie będziesz jej przestrzegać, cóż, maszyna może zadziałać, a może nie na Twoją korzyść, a nawet jeśli w ogóle zadziała, to zrobisz sobie krzywdę. Ale przestrzegając jej, i powtarzam, nie jest to naleganie. Możesz robić, co chcesz. Masz wolną wolę. Nie musisz zwracać na nas uwagi. To działa dla nas. Wiemy, że może zadziałać dla Ciebie, ponieważ sprawdziło się to u wielu osób w Twoim społeczeństwie, tak jak działa u nas.
Nasze społeczeństwo działa w oparciu o czystą synchronizację. Zawsze jesteśmy we właściwym miejscu, o właściwym czasie, będąc dokładnie tym, kim powinniśmy być, pomagając otaczającym nas ludziom dokładnie wtedy, gdy nas potrzebują. To może się zdarzyć również w Twoim świecie. Postępowanie zgodnie z instrukcjami to po prostu sposób na zrozumienie. Dosłownie opisujemy strukturę istnienia i sposób jej działania. Jeśli więc będziesz się jej trzymać, odkryjesz, że rzeczywistość odzwierciedli na Twoją korzyść bardzo płynną i łatwą ścieżkę przez życie, która jest radosna, twórcza i konstruktywna. Oczywiście czekają Cię wyzwania. Tak się rozwijasz. Ale wyzwania nie oznaczają, że musisz się zmagać czy cierpieć w jakikolwiek sposób. Dziękuję.
Bashar
Regulamin forum
Filmy i artykuły pogłębiające naszą duchową wiedzę.
Filmy i artykuły pogłębiające naszą duchową wiedzę.