Plac na miejsce spotkań.
- Leszek
-
Re: Plac na miejsce spotkań.
Z powodu upałów i pogorszenia się stanu mojego zdrowia i innych stresów prace bardzo spowolniły u nas i ruszą jak się wszystko unormuje
.

- Leszek
-

- Leszek
-

- Leszek
-

- Leszek
-

- Leszek
-

Przywiozłem jeszcze jeden kręg bo zbieram na studnię. I wiele innych rzeczy mamy na dalsze prace. Dzisiaj byłem na polu i Ośrodku Firma wykonywająca budowę rurociągu zmierza ku końcowi z pracami tak że myślę do końca roku opuszczą nasz teren. Na chomisiu zdjęcia wstawiam jak się dzieje coś znaczącego. No i od nowego roku zaczniemy zamykać teren ogrodzeniem i wreszcie uzbrajać pod nasze potrzeby.

- Leszek
-

- Leszek
-

- Leszek
-
Witam wszystkich dobra nowina w końcu udało się kupić 200 szt podkładów kolejowych które używamy jako wieczne słupki ogrodzeniowe. Również przywiozłem kostkę brukową i kostkę betonową kolorową około 20 ton będziemy wykładki nią chodniki i ścieżki. Przyjechał do mnie Tomek który teraz akurat jest bezrobotny by mi pomóc dopóki nie podejmie pracy i tu mam prośbę jakby ktoś chciał darować dla niego jakąś kwotę to on by dłużej mógł mi pomagać bo z czegoś musi żyć to byłbym wdzięczny bo robię sam ale idzie to zbyt wolno i mozolnie. Dzisiaj pomógł mi naprawić samochód i jeszcze razem wkopaliśmy 25 szt słupów a mam ich wkopać wszystkich około 200 szt.
Jest ładna słoneczna pogoda jednak dzień jest jeszcze zbyt krótki więc potrzebuję chętnych do pomocy. Zdjęcia wklejam na bieżąco. Pozdrawiam 

- Leszek
-

- Leszek
-

- Leszek
-

- Leszek
-

http://chomikuj.pl/sesjehipnotyczne/Gal ... c5*9brodek

- Leszek
-
Witam wszystkich.
Z Jankiem i Tomkiem wykonaliśmy bardzo dużo prać, (ogrodzenie ponad 1000 m kilka tysięcy nasion klon i kasztan lipa brzoza i inne, posialiśmy wiele warzyw. Mamy jeszcze do posadzenia flance pomidorów kapusty i innych, potrzebujemy pomocy jeśli ktoś może i chce proszę nam pomóc ponieważ sami już jesteśmy zmęczeni i przepracowani. Każda para rąk na wagę złota tym bardziej że sadzimy to dla nas wszystkich którzy będą tu przyjeżdżać i z tego korzystać. Proszę nawet na jeden dzień. Kontakt mailowy lub skype lub tel. jeśli ktoś posiada. Każda pomoc będzie wykorzystana i nic się nie zmarnuje, jeśli ktoś chciałby posiać lub posadzić coś swojego też mile widziane.
Zdjęcia z naszych dotychczasowych prac jak zwykle na chomisiu.

- Leszek
-
Witam jeśli ktoś chciałby kupić ten https://sprzedajemy.pl/namiot-grand-8x12-caloroczny-imprezowy-handlowy-pawilon-pvc-warszawa-2-a1d299-nr59220404 potrzebny na spotkania my umeblujemy i wykonamy wszystko co potrzebne by go postawić. Jest jeszcze Janek i Tomek więc może jakiś mężczyzna dołączy to wykonamy montaż. Jeśli jest ktoś chętny proszę o kontakt. 

- Leszek
-
Witam dziś przyjechali Iwonka z Kamilem i przywieźli 1000 m siatki leśnej ale z powodu deszczu składaliśmy wszyscy Namiot Spotkań i imprez a ja zrobiłem drenaż i rurociąg na odprowadzenie nadmiaru wody z pod Namiotu Spotkań i kontenera ponieważ deszcze zaczęły powodować podtopienia. Prace dzięki Jankowi Tomkowi bardzo poszły do przodu i jesteśmy coraz bliżej uruchomienia ośrodka. Tomek i Janek ponasadzali i ponasiewali bardzo dużo warzyw różnych i wszystko rośnie będziemy mieli co jeść na spotkaniach. Pozdrawiam wszystkich wspierających nas i nasz projekt.
Zdjęcia jak zwykle na chomisiu.

- Leszek
-
Witam wszystkich dotarliśmy do momentu w którym możemy i robimy pierwsze spotkanie na Ośrodku 4-5,07.2020 r. Zapraszamy wszystkich którzy mogą i chcą przyjść. Będziemy rozmawiać, medytować, koncertować na misach gongach i nawet będzie harfa kryształowa i wiele innych instrumentów. Podróże mentalne w głąb siebie oraz rozmowy z roślinami zwierzętami, relaks wypoczynek. Zależy nam na uprawach ekologicznych, ekologi, równowadze w naturze. Zaczynamy od 18:00 sobota kończymy w niedzielę pod wieczór lub później. :buzk

- Leszek
-
Witam 2 spotkanie za dwa tygodnie pierwszy i drugi sierpień u nas na ośrodku liczne atrakcje zbieranie kamieni kąpanie się w błocie podróże mentalne i po trawach koncerty rozmowy i wiele, wiele innych oglądanie gwiazd nocą jeśli ktoś chce może przyjechać na dłużej popracować zapraszamy wszystkich chętnych. Wstęp wolny a wyżywienie w własnym zakresie. Kontakt przez Piotrusia (mailowy).
jeśli ktoś chciałby pomóc lub wspomóc mile widziane. 

- Turkus
Kochani .nie wiem w jakim dziale zadać pytanie na forum odnośnie spotkania.Więc pytam w tym dziale.
Czy na spotkanie 1 i 2 sierpnia jedzie jakaś istotka z okolic Torunia .Brodnicy lub Poznania.
Jak tak to proszę o @ lub tel.572098463 lub turkusoweoczko@gmail.com
Pozdrawiam Turkusik
Czy na spotkanie 1 i 2 sierpnia jedzie jakaś istotka z okolic Torunia .Brodnicy lub Poznania.
Jak tak to proszę o @ lub tel.572098463 lub turkusoweoczko@gmail.com
Pozdrawiam Turkusik

- Leszek
-
Witam. Odbyło się już 3 spotkanie sympatyczne i pouczające. Przyjechali na spotkanie i dłuższy czas już są Iwonka Zuza Maja i Konrad z synkiem Piotr Paweł i inni oczywiście Rafał jest cały czas i wszyscy działamy. Robimy różne rzeczy a Ośrodek staje się coraz bardziej rzeczywisty. Na razie mamy 2 domki nasz oraz Iwonki i Kamila inni przymierzają się do własnych. Rafał zrobił taras widokowy ale i do innych celów
. Jeszcze jest dużo pracy ale sprawia nam coraz więcej radości ta praca i przebywanie na Ośrodku. 

Powrót do Informacje o ośrodku duchowym